detector.media
12.09.2012 12:34
«2+2» транслюватиме всі матчі «Динамо» в Лізі чемпіонів
«2+2» транслюватиме всі матчі «Динамо» в Лізі чемпіонів
Матчі супроводжуватимуться шоу «Про Лігу чемпіонів»

Телеканал «2+2» проводитиме пряму трансляцію всіх матчів ФК «Динамо» у Лізі чемпіонів УЄФА сезону 2012-2013. Про це повідомляє прес-служба «2+2».

 

У першому раунді групового турніру столичні динамівці змагатимуться з футболістами французького «Парі Сен-Жермен» (ПСЖ). Поєдинок відбудеться 18 вересня на паризькому стадіоні «Парк де Пренс». Пряма трансляція матчу в ефірі «2+2» розпочнеться о 21:45 за київським часом.

 

Відразу після матчу на «2+2» вийде шоу «Про Лігу чемпіонів». Ведучий  програми Ігор Циганик разом з відомими футбольними експертами проаналізують суперечливі моменти зустрічі, висловлять свої оцінки гри. Для більшої наочності та переконливості дискусії творча команда «Про Лігу чемпіонів» використовуватиме технологію 3D-моделювання.

 

Нагадаємо, Динамо» вийшов до етапу групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА і під час жеребкування потрапив до групи А. Суперниками «Динамо» в цій групі будуть футбольні клуби «Порту» (Португалія), ПСЖ (Франція) та «Динамо» (Загреб, Хорватія).

 

«1+1 медіа» та медіа-холдинг «Медіа Група Україна» придбали права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА на період 2012-2015 роки. Матчі будуть розподілені між медіагрупами в паритетному співвідношенні 50/50 і виходитимуть на телеканалах «1+1», «Україна», «2+2», «Футбол» і «Футбол+».

 

Канал «Україна» транслюватиме всі матчі «Шахтаря» і «Металіста» в Лізі чемпіонів та Лізі Європи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY