Права на Лігу чемпіонів та Лігу Європи отримали група «1+1» та «Медіа Група Україна»

16 Липня 2012
10804
16 Липня 2012
12:43

Права на Лігу чемпіонів та Лігу Європи отримали група «1+1» та «Медіа Група Україна»

10804
Матчі будуть розподілені 50/50 і виходитимуть на телеканалах «1+1», «Україна», «2+2», «Футбол» і «Футбол+»
Права на Лігу чемпіонів та Лігу Європи отримали група «1+1» та «Медіа Група Україна»

Група компаній «1+1» та медіа-холдинг «Медіа Група Україна» придбали права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА на період 2012-2015 роки. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

Матчі будуть розподілені між медіагрупами в паритетному співвідношенні 50/50 і виходитимуть на телеканалах «1+1», «Україна», «2+2», «Футбол» і «Футбол+». Які поєдинки транслюватимуться на якому каналі, детальніше буде визначено у серпні, коли з'явиться розклад матчів, уточнили «Детектор медіа» в прес-службі. Суму угоди не розголошують.

 

Також усі матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА будуть доступні для перегляду в інтернеті. Нагадаємо, в «Медіа Групи Україна» є власна інтернет-платформа Oll.tv. Що стосується групи «1+1», то, за інформацією джерел ТК, футбольні трансляції виходитимуть на порталі TSN.ua.

 

Генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко наголошує, що його група «вже має успішний досвід трансляції матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи» і переконаний, що довгостроковий контракт на три роки дозволить показувати видовищні трансляції. А генеральний директор «Медіа Групи Україна» Федір Огарков наголошує на тому, що його компанія дотримується своєї стратегії розвитку і бачить місію в популяризації футболу.

 

Нагадаємо, минулого року група «1+1» виграла тендер на трансляцію турнірів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи сезону 2011/2012.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10804
Читайте також
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4271 дн. тому
Дэн, каналы обрезают по гоизонтали для того, чтобы перевести картинку в 4:3. В последнее время это делаеться все реже, так как все больше телевизоров 16:9. Но по статистике в Украине соотношение телевизоров этих форматов - 50/50.
дэн
4271 дн. тому
только по горизонтали не обрезайте !!!какого хрена часть картинки обрезанная ?
дэн
4271 дн. тому
Хорошо что ут-1 не будет показывать.
Денис
4271 дн. тому
Що ви розкричались із 16:9.....Чи ви думаэте що всі у нашій країні можуть собі позволити купити телевізор за 4- 5 тисяч???Може ви там у Великих містах і можете але багато людей ще дивляться звичайні 4:3 телевізори.Чи ви думаєте що все для багатих має бути?Ставте НТВ плюс і дивіться собі 16:9!!!
Qcumber
4272 дн. тому
медвед, при чому тут Беня? 2+1 і 1+1 минулого сезону транслювали футбол в 16:9, але з відверто слабеньким коментарем. Джулай і Босянок, на жаль, вже не коментують єврокубки, хоча маленька ймовірність того, що Дена запросять на 2+2 є. Але на "Футболі", швидше за все, буде більш якісно все транслюватись...
медвед
4272 дн. тому
Характерно, що матчі "Шахтаря" ми, вочевидь, навіть в HD побачимо, а от "Динамо" - 4:3, монозвук, з паскудною картинкою 1+1. Мав би Бєня хоч трохи совісті - то хоч "2+2" спробував би на 16:9 перевести...
Андрей
4273 дн. тому
Наконец-то ЛЧ и ЛЕ можно будет смотреть на полный экран ! Респект Футболу за 16:9 :-)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду