detector.media
22.08.2012 18:36
34 канал запускає проект до ювілею Дніпропетровщини
Серія роликів-замальовок про визначні місця

Дніпропетровський 34 канал запускає новий проект «dnipro.dp.ua», приурочений до 80-ліття Дніпропетровської області. Про це повідомляє інформаційна агенція «Днепр Пост».

 

Проект представляє серію коротких роликів-замальовок про найбільш визначні місця краю: храми Дніпропетровщини, степові кургани, залишки козацьких укріплень, український Стоунхендж і чудеса природи.

 

Як уточнили ТК у «Днепр Пост», міні-історії про Дніпропетровщину виходитимуть між програмами. Стартує проект від Дня Незалежності, 24 серпня, і триватиме увесь телевізійний сезон, до наступного літа.

 

Частина роликів мають хронометраж 90 секунд (відеоряд супроводжується закадровим текстом), а частина - 30 секунд (відеоряд із музичним супроводом).

 

Відзняті ролики охоплюють місця чотирьох районів області із 22, однак автори проекту розраховують у подальшому охопити в проекті й інші райони.

 

Автор проекту - Дар'я Куцигіна, оператори - Олександр Лянкевич, Сергій Кочет, Дмитро Катков, Сергій Сівко, режисер монтажу - Михайло Москаленко.

 

«Дніпропетровська область - це 22 райони, 20 міст, близько півтори тисячі сіл і селищ міського типу. Вісімдесятирічна історія. Більше трьох мільйонів жителів, які продовжують творити історію області. Люди, завдяки яким ми можемо пишатися досягненнями у промисловості та науці, культурі та спорті. А ще Дніпропетровщина - це кілометри річок, гектари лісів і степів, пам'ятники старовини і природні визначні пам'ятки. Мальовничі куточки Приорілля, стародавні поселення козаків, цілющі джерела, квітучі урочища, вікові церкви - все те, що створювалося не тільки людиною, але і самою щедрою природою нашої області. У новому проекті "dnipro.dp.ua" ми відкриваємо таку Дніпропетровщину», - коментує Андрій Будяк, генеральний директор 34 каналу.

 

Проект здійснюється в рамках програми голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула з розвитку регіонального патріотизму.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY