«Україна» і «Футбол+» покажуть матч плей-офф Ліги чемпіонів

15 Серпня 2012
7312
15 Серпня 2012
18:24

«Україна» і «Футбол+» покажуть матч плей-офф Ліги чемпіонів

7312
Трансляція вийде о 21:45.
«Україна» і «Футбол+» покажуть матч плей-офф Ліги чемпіонів

21 серпня, у вівторок, Телеканали «Україна» та «Футбол» покажуть перший матч плей-офф Ліги чемпіонів між «Борусією» (Мюнхен) і «Динамо» (Київ). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Трансляція вийде о 21:45.

 

Канал «Футбол» також покаже інші ігри Ліги чемпіонів: «Спартак» - «Фенербахче» та «Копенгаген» - «Лілль» у прямій трансляції та «Хельсінборг» - «Селтік» у записі.

 

Напередодні старту трансляції прокоментував загальний принцип розподілу матчів Ліги чемпіонів між каналами «Україна», «Футбол» і «Футбол+».

 

За словами директора телеканалів «Футбол» і «Футбол+» Олександра Денисова матчі за участю українських клубів і надалі транслюватимуться паралельно на «Україні» та «Футбол+». Решту матчів ігрового дня показуватиме «Футбол».

 

Нагадаємо, група компаній «1+1» та медіа-холдинг «Медіа група Україна» придбали права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА на період 2012-2015 роки. Матчі будуть розподілені між медіагрупами в паритетному співвідношенні 50/50 і виходитимуть на телеканалах «1+1», «Україна», «2+2», «Футбол» і «Футбол+».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7312
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4271 дн. тому
І ще виправте: "Борусія" ця з Мюнхенгладбаха, а не з Мюнхена (місто Мюнхенгладбах).
Qcumber
4271 дн. тому
По-перше, прошу виправити в першому абзаці помилку: цю гру покажуть "Україна" і "Футбол+" (ви написали, що "Футбол"). Також виправте, будь-ласка: українською правильно не "в записі", а "в запису" (запис - іменник чоловічого роду). А взагалі, якщо чесно, я здивований, що "Україна" показуватиме матчі Динамо. Наче ж 2+2 має таке робити. Дивно щось...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду