detector.media
15.08.2012 18:24
«Україна» і «Футбол+» покажуть матч плей-офф Ліги чемпіонів
Трансляція вийде о 21:45.

21 серпня, у вівторок, Телеканали «Україна» та «Футбол» покажуть перший матч плей-офф Ліги чемпіонів між «Борусією» (Мюнхен) і «Динамо» (Київ). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Трансляція вийде о 21:45.

 

Канал «Футбол» також покаже інші ігри Ліги чемпіонів: «Спартак» - «Фенербахче» та «Копенгаген» - «Лілль» у прямій трансляції та «Хельсінборг» - «Селтік» у записі.

 

Напередодні старту трансляції прокоментував загальний принцип розподілу матчів Ліги чемпіонів між каналами «Україна», «Футбол» і «Футбол+».

 

За словами директора телеканалів «Футбол» і «Футбол+» Олександра Денисова матчі за участю українських клубів і надалі транслюватимуться паралельно на «Україні» та «Футбол+». Решту матчів ігрового дня показуватиме «Футбол».

 

Нагадаємо, група компаній «1+1» та медіа-холдинг «Медіа група Україна» придбали права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА на період 2012-2015 роки. Матчі будуть розподілені між медіагрупами в паритетному співвідношенні 50/50 і виходитимуть на телеканалах «1+1», «Україна», «2+2», «Футбол» і «Футбол+».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY