«Савік Шустер студія» випросила квартири двом учасникам Олімпіади

13 Серпня 2012
10158
13 Серпня 2012
13:09

«Савік Шустер студія» випросила квартири двом учасникам Олімпіади

10158
легкоатлетці Людмилі Йосипенко та атлетці Наталії Пигиді
«Савік Шустер студія» випросила квартири двом учасникам Олімпіади

У відповідь на звернення «Савік Шустер студії» губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк пообіцяв надати квартири учасницям Олімпіади в Лондоні легкоатлетці Людмилі Йосипенко та атлетці Наталії Пигиді. Про це він сказав під час ефіру «Олімпійських пристрастей» 12 серпня.

 

Як повідомляє продакшн, з проханням допомогти з житлом Людмилі Йосипенко до губернатора звернувся Сакік Шустер. Про те, що спортсменки отримають квартири, пан Присяжнюк сказав у коментарі ведучій «Олімпійських пристрастей» Олені Говоровій.

 

Зараз Людмила Йосипенко живе у гуртожитку. Спортсменка була позбавлена ​​бронзової медалі у семиборстві на Олімпійських іграх-2102 через те, що дискваліфікація німецької спортсменки Лілі Шварцкопф була визнана помилковою. Апеляційне журі відхилило протест української сторони.

 

Також Савік Шустер вдруге звернувся до прем'єр-міністра України Миколи Азарова з проханням нагородити команду зі спортивної гімнастики, як бронзових призерів Олімпійських ігор в Лондоні. Нагадаємо, раніше Савік Шустер закликав Азарова сплатити премії українським гімнастам попри те, що судді Олімпійських ігор вирішили позбавити чоловічу команду третього місця. 

 

Бронзовим призерам Олімпіади в Україні передбачена премія у розмірі $ 50 тис. 30 липня після протесту команди Японії, судді переглянули результати командних змагань зі спортивної гімнастики на Олімпійських іграх в Лондоні і позбавили українську чоловічу команду бронзових нагород.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10158
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду