«Савік Шустер студія» робить для НТКУ «Олімпійські пристрасті»

20 Липня 2012
12850
20 Липня 2012
16:24

«Савік Шустер студія» робить для НТКУ «Олімпійські пристрасті»

12850
Виходитимуть до 5 разів на день
«Савік Шустер студія» робить для НТКУ «Олімпійські пристрасті»

Проект «Савік Шустер студії» для Першого національного до літніх Олімпійських ігор у Лондоні називатиметься «Олімпійські пристрасті». Про це «Детектор медіа» розповів Михайло Метревелі, заступник генерального директора НТКУ.

 

Програма «Олімпійські пристрасті» виходитиме щоденно протягом олімпійського періоду до п'яти разів на день: вранці, кілька денних випусків, вечірній і завершуватиме нічний випуск з підсумками усього дня. Проект передбачає студійні обговорення, дискусії з експертами, прямі включення з Лондона. За словами Михайла Метревелі, остаточний формат шоу ще на стадій кінцевих обговорень.

 

Як писала ТК, спеціально для програми «Савік Шустер студіо» будує нову студію, відкриття якої відбудеться 23 липня. На знімальному майданчику студії буде працювати діючий ньюзрум, тому спортивні новини одразу потраплятимуть до ефіру. А на великому екрані відбуватиметься одразу кілька трансляцій.

 

Прем'єра «Олімпійських пристрастей» відбудеться 27 липня о 21:25. Відразу після програми о 23:00 НТКУ покаже офіційну церемонію відкриття ХХХ Олімпійських ігор у Лондоні.

 

На самі тільки трансляції змагань на Першому національному буде відведено близько 200 годин ефіру.

 

Як розповідає пан Метревелі, окрім студійного шоу «Савік Шустер студії», Олімпійські ігри висвітлюватимуться у форматі прямих репортажів та включень з місця події: «Спортивна редакція НТКУ вилітає в Лондон у вівторок, 24 липня, у складі 31 чоловік: і журналісти, і коментатори, і монтажери, і технічні співробітники. Вся інформація йтиме з Лондона».

 

 

 

 Студія «Олімпійських пристрастей»

 

ТК раніше повідомляла, що «Савік Шустер студія» стала партнером Першого національного у висвітленні літніх Олімпійських ігор у Лондоні.

 

Нагадаємо, на Першому національному з 1 червня в ефір вже виходять програмні і міжпрограмні ролики, присвячені Олімпіаді. Загалом трансляція Олімпійських ігор відбуватиметься на Першому національному з 27 липня по 12 серпня 2012 року.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12850
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Джокер
4297 дн. тому
Ну раз Савик,значит все будет на уровне
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду