detector.media
13.08.2012 13:09
«Савік Шустер студія» випросила квартири двом учасникам Олімпіади
легкоатлетці Людмилі Йосипенко та атлетці Наталії Пигиді

У відповідь на звернення «Савік Шустер студії» губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк пообіцяв надати квартири учасницям Олімпіади в Лондоні легкоатлетці Людмилі Йосипенко та атлетці Наталії Пигиді. Про це він сказав під час ефіру «Олімпійських пристрастей» 12 серпня.

 

Як повідомляє продакшн, з проханням допомогти з житлом Людмилі Йосипенко до губернатора звернувся Сакік Шустер. Про те, що спортсменки отримають квартири, пан Присяжнюк сказав у коментарі ведучій «Олімпійських пристрастей» Олені Говоровій.

 

Зараз Людмила Йосипенко живе у гуртожитку. Спортсменка була позбавлена ​​бронзової медалі у семиборстві на Олімпійських іграх-2102 через те, що дискваліфікація німецької спортсменки Лілі Шварцкопф була визнана помилковою. Апеляційне журі відхилило протест української сторони.

 

Також Савік Шустер вдруге звернувся до прем'єр-міністра України Миколи Азарова з проханням нагородити команду зі спортивної гімнастики, як бронзових призерів Олімпійських ігор в Лондоні. Нагадаємо, раніше Савік Шустер закликав Азарова сплатити премії українським гімнастам попри те, що судді Олімпійських ігор вирішили позбавити чоловічу команду третього місця. 

 

Бронзовим призерам Олімпіади в Україні передбачена премія у розмірі $ 50 тис. 30 липня після протесту команди Японії, судді переглянули результати командних змагань зі спортивної гімнастики на Олімпійських іграх в Лондоні і позбавили українську чоловічу команду бронзових нагород.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY