Шустер закликав Азарова сплатити премії українським гімнастам

31 Липня 2012
7163
31 Липня 2012
22:15

Шустер закликав Азарова сплатити премії українським гімнастам

7163
попри те, що чоловічу команду позбавили бронзових нагород
Шустер закликав Азарова сплатити премії українським гімнастам

Ведучий Савік Шустер закликав прем`єр-міністра Миколу Азарова сплатити премії українським гімнастам попри те, що судді Олімпійських ігор вирішили позбавити чоловічу команду третього місця. Про це він сказав в ефірі проекту «Олімпійські пристрасті» на Першому національному.

 

Нагадаємо, збірна України за рішенням суддів не змогла зберегти бронзові нагороди у командному турнірі на Олімпіаді- 2012 у Лондоні. Після протесту збірної Японії судді змінили свої оцінки. У результаті Олімпійськими чемпіонами стали гімнасти з Китаю, Японія здобула «срібло», змістившись із четвертого на друге місце. Україна ж посіла четверте місце, поступившись  на 0,185 бали британцям.

 

До складу української збірної увійшли Микола Куксенков, Віталій Наконечний, Ігор Радивилов, Олега Степко і Олег Верняєв. 

 

Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», раніше Микола Азаров сказав, що засмучений переглядом результатів українських гімнастів на Олімпіаді: «Звичайно, страшно прикро, що наших хлопців засудили чергового разу».

 

За його словами, він спілкувався з главою НОК України Сергієм Бубкою щодо захисту досягнень українських команд. «У таких видах спорту, як гімнастика, коли багато що залежить від суддівства, потрібно захищати наші результати», - переконаний прем'єр.

 

1 серпня Кабмін планує розглянути питання підвищення премій українським спортсменам за завойовані медалі.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7163
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду