Реклама в пресі зросте на 7,6% замість 9% – скоригований прогноз УАВПП на 2012 рік

3 Серпня 2012
4018
3 Серпня 2012
12:12

Реклама в пресі зросте на 7,6% замість 9% – скоригований прогноз УАВПП на 2012 рік

4018
Реклама в пресі зросте на 7,6% замість 9% – скоригований прогноз УАВПП на 2012 рік

Обсяг прямої шпальтової реклами в національній і регіональній пресі у 2012 році становитиме 1682,1 млн грн. Ринок приросте на 7,6% у порівнянні з 2011 роком, а не на 9%, як очікувалося раніше. Такий уточнений прогноз оприлюднила Українська асоціація видавців періодичної преси.

 

Експертна рада УАВПП скоригувала раніше зроблений прогноз, проаналізувавши результати першого півріччя.

 

«Уточнення прогнозу з обсягів реклами не призвело до суттєвих коригувань по національній рекламі, уточнена цифра становить 8,6%. Зниження прогнозу торкнулося насамперед регіональної реклами, де експерти скоригували зростання до 3,6%», - уточнила член експертної ради УАВПП Наталія Бойко, маркетинг-директор «Українського медіахолдингу».

 

Прогноз УАВПП є інтегрованим - узгодженим прогнозом видавців і рекламних агенцій. У корегуванні експертного прогнозу обсягів розміщення реклами в пресі на 2012 рік взяли участь РА «Медіа кіт», Kwendi Mass Communications Expertise & Management, РА Carat.

 

У частині реклами в регіональній пресі - РА «Медіа регіон» і РА «Дата медіа». Також в уточненому прогнозі по обсягах розміщення реклами в регіональній пресі на 2012 рік врахована оцінка Асоціації незалежних регіональних видавців України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4018
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду