detector.media
03.08.2012 12:12
Реклама в пресі зросте на 7,6% замість 9% – скоригований прогноз УАВПП на 2012 рік

Обсяг прямої шпальтової реклами в національній і регіональній пресі у 2012 році становитиме 1682,1 млн грн. Ринок приросте на 7,6% у порівнянні з 2011 роком, а не на 9%, як очікувалося раніше. Такий уточнений прогноз оприлюднила Українська асоціація видавців періодичної преси.

 

Експертна рада УАВПП скоригувала раніше зроблений прогноз, проаналізувавши результати першого півріччя.

 

«Уточнення прогнозу з обсягів реклами не призвело до суттєвих коригувань по національній рекламі, уточнена цифра становить 8,6%. Зниження прогнозу торкнулося насамперед регіональної реклами, де експерти скоригували зростання до 3,6%», - уточнила член експертної ради УАВПП Наталія Бойко, маркетинг-директор «Українського медіахолдингу».

 

Прогноз УАВПП є інтегрованим - узгодженим прогнозом видавців і рекламних агенцій. У корегуванні експертного прогнозу обсягів розміщення реклами в пресі на 2012 рік взяли участь РА «Медіа кіт», Kwendi Mass Communications Expertise & Management, РА Carat.

 

У частині реклами в регіональній пресі - РА «Медіа регіон» і РА «Дата медіа». Також в уточненому прогнозі по обсягах розміщення реклами в регіональній пресі на 2012 рік врахована оцінка Асоціації незалежних регіональних видавців України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY