Відоме прізвище делегата з’їзду Партії регіонів, чия охорона «наїхала» на Найєма

2 Серпня 2012
16453
2 Серпня 2012
16:36

Відоме прізвище делегата з’їзду Партії регіонів, чия охорона «наїхала» на Найєма

16453
Микола Миколайович Калетник
Відоме прізвище делегата з’їзду Партії регіонів, чия охорона «наїхала» на Найєма

Журналіст Мустафа Найєм заявляє про те, що стало відомим прізвище делегата з'їзду Партії регіонів, охорона якого побила журналіста, вибила в нього з рук телефон і видалила з нього зняте відео. Про це пан Найєм написав на своїй сторінці у Facebook.

 

«Сьогодні зранку моя колега, яка стала свідком подій, повідомила прокуратурі, що запам'ятала чотири цифри і літери держномера автомобіля, у якому їхав делегат-регіонал, - написав пан Найєм. - Добрі люди дізналися, що з усіх можливих комбінацій цих цифр тільки одна числиться за Мercedes 600 чорного кольору».

 

За даними журналіста, номер автомобіля - АА8193КО, власник - Калетник Микола Миколайович, 1943 року народження.

 

«Який він має стосунок до голови аграрного комітету (Калетник Григорій Миколайович) чи голови митниці (Калетник Ігор Григорович), і чи має взагалі, мені невідомо», - наголосив пан Найєм.

 

Мустафа Найєм уточнив «Детектор медіа», що бачив через затемнене лобове скло в машині людину, яка сиділа на задньому сидінні. «Як мені здається, це був чоловік», - зазначив журналіст.

 

Слід зазначити, що у ЗМІ відомий Микола Миколайович Калетник - колишній директор ДП «Чорнобильліс», батько члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Оксани Калетник (Єлманової) і брат народного депутата Григорія Калетника.

 

Також журналістові вже відомий номер і власник автомобілю охорони, про що він повідомляв раніше «Детектор медіа». Усі ці дані вже є в розпорядженні прокуратури, куди скеровано справу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16453
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду