detector.media
02.08.2012 16:36
Відоме прізвище делегата з’їзду Партії регіонів, чия охорона «наїхала» на Найєма
Микола Миколайович Калетник

Журналіст Мустафа Найєм заявляє про те, що стало відомим прізвище делегата з'їзду Партії регіонів, охорона якого побила журналіста, вибила в нього з рук телефон і видалила з нього зняте відео. Про це пан Найєм написав на своїй сторінці у Facebook.

 

«Сьогодні зранку моя колега, яка стала свідком подій, повідомила прокуратурі, що запам'ятала чотири цифри і літери держномера автомобіля, у якому їхав делегат-регіонал, - написав пан Найєм. - Добрі люди дізналися, що з усіх можливих комбінацій цих цифр тільки одна числиться за Мercedes 600 чорного кольору».

 

За даними журналіста, номер автомобіля - АА8193КО, власник - Калетник Микола Миколайович, 1943 року народження.

 

«Який він має стосунок до голови аграрного комітету (Калетник Григорій Миколайович) чи голови митниці (Калетник Ігор Григорович), і чи має взагалі, мені невідомо», - наголосив пан Найєм.

 

Мустафа Найєм уточнив «Детектор медіа», що бачив через затемнене лобове скло в машині людину, яка сиділа на задньому сидінні. «Як мені здається, це був чоловік», - зазначив журналіст.

 

Слід зазначити, що у ЗМІ відомий Микола Миколайович Калетник - колишній директор ДП «Чорнобильліс», батько члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Оксани Калетник (Єлманової) і брат народного депутата Григорія Калетника.

 

Також журналістові вже відомий номер і власник автомобілю охорони, про що він повідомляв раніше «Детектор медіа». Усі ці дані вже є в розпорядженні прокуратури, куди скеровано справу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY