Регіональні телеканали покажуть фільм про Ларису Івшину

7 Липня 2012
6202
7 Липня 2012
16:31

Регіональні телеканали покажуть фільм про Ларису Івшину

6202
Регіональні телеканали покажуть фільм про Ларису Івшину

Запорізька телерадіокомпанія «ТВ-5» та харківський телеканал «Фора» покажуть програму «Поклик успіху» про головного редактора газети «День» Ларису Івшину. Про це повідомляє газета «День».

 

На «ТВ-5»проект вийде 7 липня о 10:40, а на «Форі» - 9 липня о 14:30. Окрім Запоріжжя та Харкова планується показ «Поклику успіху» на телеканалах Львова, Дніпропетровська та інших міст України. Програму знімали ГО «Оргкомітет фестивалю журналістики» та ТО «Дантаком». Вестиме проект Ольга Телипська

 

За словами продюсера Віри Даниленко, проект «Поклик успіху» має на меті познайомити глядачів різних регіональних каналів із видатними українцями сучасності - культурними та громадськими діячами, журналістами і науковцям. Хто стане героями наступних випусків, поки не повідомляється.

 

«Ми хочемо показати, що нашій країні є ким пишатися, а молодому поколінню - кого наслідувати, - зазначила Віра Даниленко. - Тому не випадково почали свій проект зі знайомства глядачів зі знаним журналістом та редактором, ініціатором багатьох просвітницьких і культурно-мистецьких проектів, які набули загальнодержавного розголосу, Ларисою Івшиною».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6202
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду