detector.media
07.07.2012 16:31
Регіональні телеканали покажуть фільм про Ларису Івшину
Регіональні телеканали покажуть фільм про Ларису Івшину

Запорізька телерадіокомпанія «ТВ-5» та харківський телеканал «Фора» покажуть програму «Поклик успіху» про головного редактора газети «День» Ларису Івшину. Про це повідомляє газета «День».

 

На «ТВ-5»проект вийде 7 липня о 10:40, а на «Форі» - 9 липня о 14:30. Окрім Запоріжжя та Харкова планується показ «Поклику успіху» на телеканалах Львова, Дніпропетровська та інших міст України. Програму знімали ГО «Оргкомітет фестивалю журналістики» та ТО «Дантаком». Вестиме проект Ольга Телипська

 

За словами продюсера Віри Даниленко, проект «Поклик успіху» має на меті познайомити глядачів різних регіональних каналів із видатними українцями сучасності - культурними та громадськими діячами, журналістами і науковцям. Хто стане героями наступних випусків, поки не повідомляється.

 

«Ми хочемо показати, що нашій країні є ким пишатися, а молодому поколінню - кого наслідувати, - зазначила Віра Даниленко. - Тому не випадково почали свій проект зі знайомства глядачів зі знаним журналістом та редактором, ініціатором багатьох просвітницьких і культурно-мистецьких проектів, які набули загальнодержавного розголосу, Ларисою Івшиною».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY