Шоу «Магія» на «1+1» стартує 9 липня

4 Липня 2012
9899
4 Липня 2012
15:44

Шоу «Магія» на «1+1» стартує 9 липня

9899
Шоу «Магія» на «1+1» стартує 9 липня

Українська версія шоу «Магія» на «1+1» стартує 9 липня, у понеділок. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект виходитиме щопонеділка о 20:15. Шоу створене за форматом Magicians британській компанії Shine International.

 

Участь у шоу беруть дев'ять зірок, серед них співачка Анна Седокова, актор Борис Смолкін, співачка Юлія Савічева, телеведучі Василіса Фролова, Лера Кудрявцева і Антон Комолов та інші. «Їх будуть протикати шпагами, палити вогнем і змушувати левітувати... Допомагати учасникам "Магії" у підготовці номерів будуть професійні фокусники», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», оцінювати номери будуть цирковий режисер Валентин Гнеушев та дружина ілюзіоніста Ігоря Кіо - Вікторія. Оцінювання відбудеться за 10-бальною шкалою. Той учасник, який за підсумками всіх випусків набере найбільшу кількість голосів, і стане переможцем шоу «Магія».

 

Проект вестимуть Юрій Горбунов і Тетяна Лазарева. Російська версія «Магії» готується продакшном «Вайт Медіа» для телеканалу «Россия 1», її ведучими будуть Тетяна Лазарєва та Володимир Зеленський.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду