Зеленський вестиме шоу «Магія» на каналі «Россия 1»

29 Листопада 2011
33722
29 Листопада 2011
18:22

Зеленський вестиме шоу «Магія» на каналі «Россия 1»

33722
Зеленський вестиме шоу «Магія» на каналі «Россия 1»

Група компаній «Вайт Медіа» оголосила про початок зйомок нового розважального шоу «Магія» для телеканалу «Россия 1». Ведучими шоу стануть Тетяна Лазарєва та Володимир Зеленський. Про це повідомляє «Медіабізнес» з посиланням на прес-службу компанії.

 

Оригінальний формат шоу належить компанії Shine International і вперше вийшов в ефір у Великобританії у 2011 році під назвою The Magicians. Як зазначається, «Вайт Медіа» здійснить першу адаптацію формату для Росії.

 

The Magicians - це розважальне шоу, яке поєднує видовищні ілюзії, трюки і фокуси. «У програмі глядачі побачать справжню сучасну магію - театралізоване костюмоване подання, в якому використовуються останні технологічні рішення», - кажуть у «Вайт Медіа».

 

Учасниками шоу стануть зірки, які під керівництвом професіоналів вивчать всі хитрощі і тонкощі майстерності ілюзіоніста. Конкурсна програма «Магії» - це сюжетні постановки з використанням фокусу або ілюзії, що представляють собою драматургічно закінчену композицію. Створити художню і технічну частину номера допоможуть фахівці, які працювали з відомими артистами і цирками. Журі оцінюватиме номери за десятибальною шкалою. Заробити додаткові бали можна, виконавши у фіналі програми екстремальний фокус від загадкового «Чорного ілюзіоніста».

 

Учасник, який за підсумками всіх випусків набере найбільшу кількість голосів, стане переможцем шоу «Магія».

 

Змагатися між собою будуть зірки російського шоу-бізнесу - Лєра Кудрявцева, Ганна Сєдокова, Юлія Савічева, Борис Смолкін, Тетяна Лютаєва, Антон Комолов та інші.

 

Як писала «Детектор медіа», Володимир Зеленський буде ведучим новорічного шоу «Новорічний парад зірок», який для каналів «Россия» та «Інтер» готує «Студія Квартал-95».

 

Нагадаємо, у листопаді цього року Володимир Зеленський був знову призначений генеральним продюсером телеканалу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33722
Читайте також
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
МОНЯ
4504 дн. тому
Все эти КРЕМЛ, ИВАН, ЛЕНИН, ХУДОЖНИК - обычные завистливые, безталанные жлобы, на которых нет спроса в Мире. Зеленский молодец, имеет высшее образование и имеет ТАЛАНТ, которого нет в киздунов в Инете. Вы нищие пиндосы - нищие умом и душой, вокруг вас одна бедность и пустота, у вас нет друзей, вы не умеете радоваться успехам других людей. А проще вы - ГОВНО!
Кремл
4506 дн. тому
Очинно интересно: провинциальный жлобок без образования по специальности, с опытом работы в художественной самодеятельности -- и генеральный продюссер телеканала. Поздравляю, «Інтер»!!!
Иван
4512 дн. тому
Мне очень неприятен этот зеленский, так как он украинофоб, злостный гадёныш и рвач.
ЛЕНІН
4520 дн. тому
З УСИХ МИСТЕЦТВ ДЛЯ ВОВИ НАЙВАЖЛИВІШИМ Є МИСТЕЦТВО ЗАШИБАТЬ БАБЛО
Ц
4528 дн. тому
Это п..ц.
художник
4532 дн. тому
Это все равно, если бы Галина Борисовна Волчек, к примеру, будучи руководителем "Современника", бегала бы по пятницам подрабатывать в "Ленком", а по воскресеньям подхалтуривала бы во МХАТе.
інтеровець
4532 дн. тому
А як же корпоративна етика
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду