«Магію» з Горбуновим на «1+1» вестиме ще й Тетяна Лазарєва

20 Грудня 2011
11991
20 Грудня 2011
12:14

«Магію» з Горбуновим на «1+1» вестиме ще й Тетяна Лазарєва

11991
«Магію» з Горбуновим на «1+1» вестиме ще й Тетяна Лазарєва

Участь в українській версії шоу «Магія» на «1+1» візьмуть дев'ять зірок, серед яких: співачка Анна Седокова, актор Борис Смолкін, телеведуча Василіса Фролова. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Вестиме проект разом з Юрієм Горбуновим російська телеведуча Тетяна Лазарєва.

 

«В оригінальній версії змагаються фокусники, а зірки їм лише допомагають. Але в нашому варіанті все навпаки: зірки репетирують номери з професійними ілюзіоністами, показують їх журі та змагаються за головний приз», - наголошує продюсер української «Магії» Тетяна Лукеренко.

 

Оцінювати номери будуть цирковий режисер Валентин Гнеушев та дружина ілюзіоніста Ігоря Кіо - Вікторія. Оцінювання відбудеться за 10-бальною шкалою.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», проект знімається за форматом The Magicians компанії Shine International.

 

Нагадаємо, російська версія «Магії» готується продакшном «Вайт Медіа» для телеканалу «Россия 1», її ведучими будуть Тетяна Лазарєва та Володимир Зеленський.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11991
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду