«Інтер» знімає документальні фільми про футбол, Кличків і хоче показувати Лігу чемпіонів

4 Липня 2012
9357
4 Липня 2012
11:44

«Інтер» знімає документальні фільми про футбол, Кличків і хоче показувати Лігу чемпіонів

9357
«Інтер» знімає документальні фільми про футбол, Кличків і хоче показувати Лігу чемпіонів

 

Телеканал «Інтер» знімає документальний фільм про життя українських боксерів Віталія та Володимира Кличків. Про це розповів керівник редакції документальних і спортивних проектів телеканалу, режисер Сергій Долбілов.

 

Прем'єра стрічки буде приурочена до останнього поєдинку в кар'єрі Віталія Кличка проти німця Мануеля Чара, який відбудеться 8 вересня у Москві.

 

Крім того канал готує два документальні проекти про історію футболу. Поки що вони на стадії розробки.

 

На виробництво подібних проектів канал витрачає від $10 тис. до $15 тис., уточнив Сергій Долбілов.

 

Також «Інтер» братиме участь у тендері на показ низки футбольних чемпіонатів: Ліги чемпіонів, Ліги Європи та української «Прем'єр-ліги», повідомив Сергій Долбілов.

 

Нагадаємо, «Інтер» ще на три роки залишиться титульним спонсором та офіційним транслятором «Інтер суперкубку України з футболу». Також канал уподовж півроку транслюватиме всі матчі збірної України - товариські та відбірковий цикл Чемпіонату світу-2014.

 

Анастасія Якубенко, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9357
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду