«Інтер» залишиться спонсором Суперкубку України з футболу і транслюватиме матчі збірної України

27 Червня 2012
6965
27 Червня 2012
16:20

«Інтер» залишиться спонсором Суперкубку України з футболу і транслюватиме матчі збірної України

6965
«Інтер» на три роки залишиться офіційним транслятором Суперкубку і на півроку - матчів збірної
«Інтер» залишиться спонсором Суперкубку України з футболу і транслюватиме матчі збірної України

Телеканал «Інтер» ще на три роки залишиться титульним спонсором та офіційним транслятором «Інтер суперкубку України з футболу». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Відповідну угоду канал підписав з об'єднанням професійних футбольних клубів України «Прем'єр-ліга».

 

10 липня у Луганську за перемогу в суперкубку змагатимуться «Металург» і «Шахтар». Цей матч відкриє футбольний сезон 2012/2013 років. «Інтер» транслюватиме поєдинок з 20:45.

 

Також, як повідомив керівник редакції документальних і спортивних проектів телеканалу Сергій Долбілов, «Інтер» продовжив співпрацю з Федерацією футболу України, й уподовж півроку транслюватиме всі матчі збірної України - товариські та відбірковий цикл Чемпіонату світу-2014.

 

Нагадаємо, Суперкубок - це формат турніру, який складається з одного матчу і проводиться напередодні старту нового сезону. У ньому беруть участь найсильніші футбольні команди країн - переможці національних Чемпіонату і Кубку попереднього сезону.

 

У 2009 році, коли «Інтер» залишився титульним спонсором змагання, відповідно до угоди з «Прем'єр-лігою», кубок отримав назву «Інтер суперкубок України». Вперше «Інтер» виступив спонсором Суперкубку у 2008 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6965
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3588 дн. тому
Варто нагадати, що "Інтер" буде титульним спонсором і офіційним транслятором матчу за Суперкубок востаннє за чинним контрактом: http://www.telekritika.ua/news/2012-06-27/72933
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду