У Яценюка заявляють, що «Інтер» знову відмовив йому в участі у ток-шоу Кисельова

29 Червня 2012
4701
29 Червня 2012
17:01

У Яценюка заявляють, що «Інтер» знову відмовив йому в участі у ток-шоу Кисельова

4701
За інформацією прес-служби «Фронту змін» запрошення скасували в день ефіру
У Яценюка заявляють, що «Інтер» знову відмовив йому в участі у ток-шоу Кисельова

29 червня прес-служба «Фронту змін» заявила, що «Інтер» в черговий раз відмовив у наданні ефіру лідеру об'єднаної опозиції Арсенію Яценюку під час ток-шоу «Велика політика». Про це повідомляє УНІАН.

 

«Іще 18 червня Арсеній Яценюк у відповідь на запрошення «Великої політики» підтвердив свою участь в ефірі 29 червня 2012 року. У запрошенні від «Великої політики» зазначалося, що ефір за участі Арсенія Яценюка почнеться о 23.00 і триватиме 1 годину - 1 годину 20 хвилин. Проте о 10.46, 29 червня, гостьовий редактор «Великої політики з Євгенієм Кисельовим» повідомила прес-службі Об'єднаної опозиції «Батьківщина» про неможливість ефіру з Арсенієм Яценюком в цей день», - повідомили у «Фронті Змін».

 

За даними прес-служби, «гостьовий редактор пояснила це рішення тим, що о 23.00 було вирішено продемонструвати фільм, показ якого раніше був запланований на 24.00».

 

Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі «Інтера» саме о 23 годині демонструватиметься фільм Володимира Молчанова «Забой» про будні шахтарів.

 

Нагадаємо, 18 травня 2012 року прес-служба «Фронту змін» також заявляла про відмову Арсенію Яценюку взяти участь у «Великій політиці». У прес-службі каналу тоді це питання відмовились коментувати.

 

Сьогодні «Детектор медіа» також надіслала запитання у прес-службу «Інтера» та чекає на коментар.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4701
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
лол
4324 дн. тому
Да кому он сдался? После выборов на 80% политиков, принимавших участие в президентской гонке, забили ввиду отсутствия интереса к ним - и только один возникает.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду