Яценюк заявляє, що його не пускають до Кисельова

18 Травня 2012
7157
18 Травня 2012
12:10

Яценюк заявляє, що його не пускають до Кисельова

7157
Спочатку Яценюка запросили на двогодинне соло в ефірі, а потім запрошення скасували
Яценюк заявляє, що його не пускають до Кисельова

Прес-служба партії «Фронту змін» заявляє, що програма «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» на телеканалі «Інтер» у переддень ефіру відмовила лідеру партії Арсенію Яценюку в участі у програмі. Про це йдеться на сайті «Фронту змін».

 

За інформацією партії, 16 травня до прес-служби звернувся гостьовий редактор програми «Велика політика» і запросив Арсенія Яценюка на ефір 18 травня.

 

«Редактор зазначила, що Арсеній Яценюк буде єдиним гостем програми, а ефір триватиме дві години - з 22.30 до 24.30. Головними темами мали стати, зокрема, політична ситуація в Україні та об'єднання опозиції. Для того, щоб взяти участь в цій програмі було прийнято рішення змінити графік поїздок та зустрічей Арсенія Яценюка», - заявила прес-служба.

 

Однак 17 травня близько 17:00 від редакції «Великої політики з Євгенієм Кисельовим» надійшло смс-повідомлення про скасування ефіру за участі Арсенія Яценюка. Як ідеться в повідомленні, на прохання прес-служби пояснити причини скасування тривалий час не було відповіді, а о 20:40 надійшло повідомлення про те, що змінилися теми і пану Яценюку запропоновано взяти участь в одній з наступних програм.

 

Прес-служба «Фронту змін» нагадує, що редакція програми «Шустер Live» тричі - 25 листопада, 16 та 24 грудня 2011 року - в останній момент перед ефіром відмовляла в участі Арсенію Яценюку, також мотивуючи це зміною тем програм.

 

У прес-службі каналу «Інтер», «Детектор медіа» сказали, що це питання не коментують.

 

Нагадаємо, нещодавно Перший національний відмовився транслювати Форум об'єднаної опозиції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7157
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Noser
4367 дн. тому
22 листопада 2011 р. під час марафону, присвяченому річниці Майдану, Кисельов пообіцяв запросити Яценюка на передачу Велиої політики в присутності Сергія Лещенка, Єгора Соболєва, Мустафи Наєма, Миколи Вересня. А те, що відбувається зараз, показує залежність Кисельова, хоч він і каже, що в нього авторська передача і він сам вирішує, кого запрошувати.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду