detector.media
29.06.2012 17:01
У Яценюка заявляють, що «Інтер» знову відмовив йому в участі у ток-шоу Кисельова
За інформацією прес-служби «Фронту змін» запрошення скасували в день ефіру

29 червня прес-служба «Фронту змін» заявила, що «Інтер» в черговий раз відмовив у наданні ефіру лідеру об'єднаної опозиції Арсенію Яценюку під час ток-шоу «Велика політика». Про це повідомляє УНІАН.

 

«Іще 18 червня Арсеній Яценюк у відповідь на запрошення «Великої політики» підтвердив свою участь в ефірі 29 червня 2012 року. У запрошенні від «Великої політики» зазначалося, що ефір за участі Арсенія Яценюка почнеться о 23.00 і триватиме 1 годину - 1 годину 20 хвилин. Проте о 10.46, 29 червня, гостьовий редактор «Великої політики з Євгенієм Кисельовим» повідомила прес-службі Об'єднаної опозиції «Батьківщина» про неможливість ефіру з Арсенієм Яценюком в цей день», - повідомили у «Фронті Змін».

 

За даними прес-служби, «гостьовий редактор пояснила це рішення тим, що о 23.00 було вирішено продемонструвати фільм, показ якого раніше був запланований на 24.00».

 

Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі «Інтера» саме о 23 годині демонструватиметься фільм Володимира Молчанова «Забой» про будні шахтарів.

 

Нагадаємо, 18 травня 2012 року прес-служба «Фронту змін» також заявляла про відмову Арсенію Яценюку взяти участь у «Великій політиці». У прес-службі каналу тоді це питання відмовились коментувати.

 

Сьогодні «Детектор медіа» також надіслала запитання у прес-службу «Інтера» та чекає на коментар.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY