Замість Яценюка Кисельов запросив Тігіпка

18 Травня 2012
5038
18 Травня 2012
14:19

Замість Яценюка Кисельов запросив Тігіпка

5038
До Шустера прийдуть Бондаренко, Катеринчук, Соболєв
Замість Яценюка Кисельов запросив Тігіпка

18 травня гостем «Великої політики з Євгеном Кисельовим» на «Інтері» стане Сергій Тігіпко. Про це повідомляє прес-служба каналу «Інтер».

 

У студії обговорюватимуть такі теми:

 

- Чи здатний Сергій Тігіпко врятувати імідж Партії регіонів?

 

- День пам'яті жертв політичних репресій: чому в сучасній Україні досі немає однозначного ставлення до радянського терору?

 

- Чому Путін не поїхав на саміт G8, а Обама - на саміт АТЕС?

 

- Що буде з Євросоюзом при президенті Франції Олланді? Як змінюється геополітична ситуація в світі?

 

Нагадаємо, прес-служба партії «Фронту змін» заявила, що програма «Велика політика з Євгеном Кисельовим» у переддень ефіру скасувала запрошення лідера партії Арсенія Яценюка на програму, де він мав стати основним гостем.

 

У програмі Першого національного «Шустер live» говоритимуть на тему «Бойкот Європи?».

 

Гостями ток-шоу будуть: Олена Бондаренко, народний депутат, Партія регіонів; Дмитро Святаш, народний депутат, Партія регіонів; Олексій Плотніков, народний депутат, Партія регіонів; Микола Катеринчук, народний депутат, НУ-НС, лідер Європейської партії України; Тарас Стецьків, народний депутат, НУ-НС; Борис Тарасюк, народний депутат, НУ-НС, лідер Народного Руху України; Сергій Соболєв, народний депутат, «БЮТ-Батьківщина», Прем'єр-міністр опозиційного уряду; Вадим Карасьов, один з лідерів партії «Єдиний Центр»; Сергій Куніцин, депутат ВР Криму, перший заступник голови Партії ветеранів Афганістану; Олександр Лащук, депутат Рівненської облради, ВО «Свобода».

 

«Велика політика з Євгеном Кисельовим» виходить о 22:30, «Шустер live» - 21:25.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5038
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду