detector.media
08.06.2012 15:18
Megogo.net запустив додаток для LG Smart TV
Додаток доступний власникам LG Smart TV без додаткового обладнання та безкоштовно

Компанія LG Electronics спільно з онлайн-кінотеатром Megogo.net запускає в країнах Балтії та СНД додаток для LG Smart TV. Про це повідомила прес-служба Megogo.net.



Тепер онлайн-кінотеатр Megogo.net буде доступний власникам LG Smart TV без додаткового обладнання, реєстрації, безкоштовно та в будь-який зручний час.

 

Для того щоб подивитися фільм за допомогою цього сервісу, потрібно відкрити сервіс Megogo, зайти в медіабібліотеку і вибрати фільм. Відеоматеріали надаються як у стандартній якості (SD), так і в форматі з високою роздільною здатністю (HD). Сервіс доступний російською мовою.



Додаток Megogo було розроблено в Україні, відразу після запуску він з'явився в Латвії, Литві, Естонії, Казахстані та інших країнах СНД.



«Ми раді можливості зібрати біля екранів домашніх телевізорів всю родину, друзів для перегляду улюблених фільмів, серіалів і мультфільмів. Також за допомогою програми Megogo.net на телевізорах LG Smart TV ми стали ближчими для людей старшого віку і для тих, у кого не вистачає часу на пошук фільмів в інтернеті», - коментує Іван Шестаков, директор з маркетингу Megogo.net.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY