Кудрявцев залишив «Коммерсантъ-холдинг». Новим гендиректором став Дмитро Сергєєв

7 Червня 2012
7279
7 Червня 2012
11:35

Кудрявцев залишив «Коммерсантъ-холдинг». Новим гендиректором став Дмитро Сергєєв

7279
Раду директорів очолив Іван Таврін
Кудрявцев залишив «Коммерсантъ-холдинг». Новим гендиректором став Дмитро Сергєєв

Раду директорів «Коммерсантъ-холдинга» очолив Іван Таврін. Генеральним директором холдингу призначений Дмитро Сергєєв, а Дем'ян Кудрявцев, який раніше займав цю посаду, залишив компанію. Про це повідомляє РІА «Новости».

 

Іван Таврін опікуватиметься розробкою нової стратегії розвитку холдингу. Він пообіцяв «берегти традиції видавничого дому»: «Наша робота буде спрямована на подальше підвищення бізнес-ефективності при збереженні всіх завойованих холдингом позицій».

 

«Іван Таврін - наш партнер по медійних проектах, ми співпрацюємо і у сфері комунікацій. Упевнений, що він привнесе нове бачення в розвиток такої важливої структури, як "Коммерсантъ", з урахуванням змін, які відбуваються в медійних технологіях і на рекламному ринку, зможе правильно вибудувати взаємодію холдингу з іншими активами групи», - заявив власник видавничого дому Алішер Усманов.

 

Дем'ян Кудрявцев залишається в раді директорів холдингу, повідомив пан Усманов. Однак сам пан Кудрявцев написав у закритій групі для співробітників «Коммерсанта» у Facebook, що він залишає видавничий дім, холдинг і всі пов'язані з ними підприємства, пише Lenta.ru. За інформацією видання OpenSpace, однією з безпосередніх причин звільнення стало висвітлення протестних акцій радіостанцією «Коммерсантъ-FM».

 

Новопризначений Дмитро Сергєєв раніше працював гендиректором «ЮТВ холдингу». Іван Таврін був генеральним директором ВАТ «Мегафон», партнера власника «Коммерсанта» Алішера Усманова, а до 2012 року теж працював у «ЮТВ холдингу».

 

Нагадаємо, наприкінці грудня 2011 року акціонери «Коммерсанта» задовольнили заяву Дем'яна Кудрявцева про відставку з посади гендиректора видавничого дому «Коммерсантъ». 18 травня 2012 року Дем'ян Кудрявцев був призначений генеральним директором «Коммерсантъ-холдинга».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7279
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду