detector.media
07.06.2012 11:35
Кудрявцев залишив «Коммерсантъ-холдинг». Новим гендиректором став Дмитро Сергєєв
Раду директорів очолив Іван Таврін

Раду директорів «Коммерсантъ-холдинга» очолив Іван Таврін. Генеральним директором холдингу призначений Дмитро Сергєєв, а Дем'ян Кудрявцев, який раніше займав цю посаду, залишив компанію. Про це повідомляє РІА «Новости».

 

Іван Таврін опікуватиметься розробкою нової стратегії розвитку холдингу. Він пообіцяв «берегти традиції видавничого дому»: «Наша робота буде спрямована на подальше підвищення бізнес-ефективності при збереженні всіх завойованих холдингом позицій».

 

«Іван Таврін - наш партнер по медійних проектах, ми співпрацюємо і у сфері комунікацій. Упевнений, що він привнесе нове бачення в розвиток такої важливої структури, як "Коммерсантъ", з урахуванням змін, які відбуваються в медійних технологіях і на рекламному ринку, зможе правильно вибудувати взаємодію холдингу з іншими активами групи», - заявив власник видавничого дому Алішер Усманов.

 

Дем'ян Кудрявцев залишається в раді директорів холдингу, повідомив пан Усманов. Однак сам пан Кудрявцев написав у закритій групі для співробітників «Коммерсанта» у Facebook, що він залишає видавничий дім, холдинг і всі пов'язані з ними підприємства, пише Lenta.ru. За інформацією видання OpenSpace, однією з безпосередніх причин звільнення стало висвітлення протестних акцій радіостанцією «Коммерсантъ-FM».

 

Новопризначений Дмитро Сергєєв раніше працював гендиректором «ЮТВ холдингу». Іван Таврін був генеральним директором ВАТ «Мегафон», партнера власника «Коммерсанта» Алішера Усманова, а до 2012 року теж працював у «ЮТВ холдингу».

 

Нагадаємо, наприкінці грудня 2011 року акціонери «Коммерсанта» задовольнили заяву Дем'яна Кудрявцева про відставку з посади гендиректора видавничого дому «Коммерсантъ». 18 травня 2012 року Дем'ян Кудрявцев був призначений генеральним директором «Коммерсантъ-холдинга».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY