Андрій Колесников став виконавчим директором «Коммерсантъ-Холдингу»

2 Червня 2012
6988
2 Червня 2012
17:55

Андрій Колесников став виконавчим директором «Коммерсантъ-Холдингу»

6988
Мета - «захист інтересів "Коммерсанта" від будь-яких зовнішніх загроз»
Андрій Колесников став виконавчим директором «Коммерсантъ-Холдингу»
Головного редактора журналу «Російський піонер» Андрія Колесникова призначено виконавчим директором «Коммерсантъ-Холдингу». Про це з посиланням на РІА «Новости» повідомляє Lenta.Ru.
 
 
 
Своїм основним завданням на цій посаді журналіст назвав «захист інтересів "Коммерсанта" від будь-яких зовнішніх загроз».
 
 
 
Андрій Колесников протягом багатьох років входить до складу кремлівського пулу. Є автором книг «Я Путина видел», «Меня Путин видел», а також книги «От первого лица», яку випустив спільно з багаторічним прес-секретарем президента Володимира Путіна (нині - Дмитра Медведєва ) Наталією Тімаковою та журналісткою Наталією Геворкян.
 
 
 
У грудні 2011 року, після скандалу, викликаного публікацією в журналі «Власть», було звільнено головного редактора цього журналу Максима Ковальського і генерального директора «Коммерсантъ-Холдингу» Андрія Галієва. Після цього у відставку незабаром подав генеральний директор видавничого дому Дем'ян Кудрявцев . Він виконував свої обов'язки до травня 2012 року, а в травні на його місце був призначений комерційний директор видавничого дому Павло Філенков, в той час як сам Кудрявцев прийшов на місце Галієва, очоливши «Коммерсантъ-Холдинг».
 
 
 
Компанія «Коммерсантъ-Холдинг» належить бізнесменові Алішеру Усманову, найбагатшій людині Росії за версією Forbes. Крім газети «Коммерсантъ», ВД «Коммерсант» видає журнали «Власть», «Секрет фірми», «Citizen K»), а також володіє радіостанцією «Коммерсантъ FM» та телеканалом «Коммерсантъ ТБ» .
 
 
 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6988
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду