detector.media
02.06.2012 17:55
Андрій Колесников став виконавчим директором «Коммерсантъ-Холдингу»
Мета - «захист інтересів "Коммерсанта" від будь-яких зовнішніх загроз»
Головного редактора журналу «Російський піонер» Андрія Колесникова призначено виконавчим директором «Коммерсантъ-Холдингу». Про це з посиланням на РІА «Новости» повідомляє Lenta.Ru.
 
 
 
Своїм основним завданням на цій посаді журналіст назвав «захист інтересів "Коммерсанта" від будь-яких зовнішніх загроз».
 
 
 
Андрій Колесников протягом багатьох років входить до складу кремлівського пулу. Є автором книг «Я Путина видел», «Меня Путин видел», а також книги «От первого лица», яку випустив спільно з багаторічним прес-секретарем президента Володимира Путіна (нині - Дмитра Медведєва ) Наталією Тімаковою та журналісткою Наталією Геворкян.
 
 
 
У грудні 2011 року, після скандалу, викликаного публікацією в журналі «Власть», було звільнено головного редактора цього журналу Максима Ковальського і генерального директора «Коммерсантъ-Холдингу» Андрія Галієва. Після цього у відставку незабаром подав генеральний директор видавничого дому Дем'ян Кудрявцев . Він виконував свої обов'язки до травня 2012 року, а в травні на його місце був призначений комерційний директор видавничого дому Павло Філенков, в той час як сам Кудрявцев прийшов на місце Галієва, очоливши «Коммерсантъ-Холдинг».
 
 
 
Компанія «Коммерсантъ-Холдинг» належить бізнесменові Алішеру Усманову, найбагатшій людині Росії за версією Forbes. Крім газети «Коммерсантъ», ВД «Коммерсант» видає журнали «Власть», «Секрет фірми», «Citizen K»), а також володіє радіостанцією «Коммерсантъ FM» та телеканалом «Коммерсантъ ТБ» .
 
 
 
«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY