«Інтер» випустив газету з нагоди старту ток-шоу «Про життя» (ФОТО)

29 Травня 2012
9341
29 Травня 2012
11:37

«Інтер» випустив газету з нагоди старту ток-шоу «Про життя» (ФОТО)

9341
«У житті завжди є місце подвигу, шоку та скандалу», - проголошує видання
«Інтер» випустив газету з нагоди старту ток-шоу «Про життя» (ФОТО)

Телеканал «Інтер» запустив газету «Про життя» з нагоди старту нового однойменного соціального шоу. Це видання кореспондент «Детектор медіа» отримав біля метро.

 

За форматом газета нагадує попередній подібний друкований проект каналу - «Вечерку», приурочену до шоу «Київ вечірній».

 

Слоган газети «Про життя»: «У житті завжди є місце подвигу, шоку та скандалу». Видання розповсюджується безкоштовно біля станцій київського метрополітену.

 

У першому номері надруковані два інтерв'ю ведучих проекту - Андрія Пальчевського й Андрія Малахова, гороскоп і кросворд. Також на сторінках видання канал запрошує всіх охочих надати свої історії для наступних випусків шоу «Про життя». Серед них такі теми: «Мого сина приворожили», «Моя дитина екстрасенс», «У мене вкрали нирку», «Закохалась у чоловіка дочки», «Мої учні садисти», «Мене катували в міліції», «Я не бачила дітей 50 років», «Мій коханий - бомж», «Хочу змінити стать», «Я жертва родового прокляття» тощо.

 

 


 

 


 

 

Нагадаємо, за форматом «Про життя» близьке до ток-шоу Андрія Малахова «Пусть говорят», що виходить на російському «Первом канале». Проект стартував на «Інтері» 28 травня о 19.00 і тепер виходитиме у цій порі по буднях.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9341
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду