detector.media
29.05.2012 11:37
«Інтер» випустив газету з нагоди старту ток-шоу «Про життя» (ФОТО)
«У житті завжди є місце подвигу, шоку та скандалу», - проголошує видання

Телеканал «Інтер» запустив газету «Про життя» з нагоди старту нового однойменного соціального шоу. Це видання кореспондент «Детектор медіа» отримав біля метро.

 

За форматом газета нагадує попередній подібний друкований проект каналу - «Вечерку», приурочену до шоу «Київ вечірній».

 

Слоган газети «Про життя»: «У житті завжди є місце подвигу, шоку та скандалу». Видання розповсюджується безкоштовно біля станцій київського метрополітену.

 

У першому номері надруковані два інтерв'ю ведучих проекту - Андрія Пальчевського й Андрія Малахова, гороскоп і кросворд. Також на сторінках видання канал запрошує всіх охочих надати свої історії для наступних випусків шоу «Про життя». Серед них такі теми: «Мого сина приворожили», «Моя дитина екстрасенс», «У мене вкрали нирку», «Закохалась у чоловіка дочки», «Мої учні садисти», «Мене катували в міліції», «Я не бачила дітей 50 років», «Мій коханий - бомж», «Хочу змінити стать», «Я жертва родового прокляття» тощо.

 

 


 

 


 

 

Нагадаємо, за форматом «Про життя» близьке до ток-шоу Андрія Малахова «Пусть говорят», що виходить на російському «Первом канале». Проект стартував на «Інтері» 28 травня о 19.00 і тепер виходитиме у цій порі по буднях.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY