«Про життя» стартувало із середніми показниками, але його дивились краще за «Говорить Україна»

29 Травня 2012
8151
29 Травня 2012
15:13

«Про життя» стартувало із середніми показниками, але його дивились краще за «Говорить Україна»

8151
Рейтинг 4,22%, частка 14,76% за 18+, «50 тис.+»
«Про життя» стартувало із середніми показниками, але його дивились краще за «Говорить Україна»

28 травня, у понеділок, прем'єра соціального ток-шоу «Про життя» на телеканалі «Інтер» мала рейтинг 4,22%, частку 14,76% за комерційною аудиторією каналу (люди віком 18+ років, вибірка «50 тис.+»). Тут і далі наведено попередні дані (overnight) компанії GfK Ukraine.

 

За вибіркою «Вся Україна» показники проекту вищі: рейтинг 4,32%, частка 18,93%.

 

«Про життя» вийшло у слоті 19:00-20:00. Програма підвищила показники слоту в порівнянні з минулим понеділком, однак її частка за комерційною аудиторією виявилась нижчою за середню каналу. 21 травня о цій порі на каналі виходило інше соціальне ток-шоу - «Серце підкаже», яке мало частку 10,03% за «50 тис.+» та 14,17% за «Всією Україною».

 

Минулого тижня 21-27 травня «Інтер» мав середню частку 15,22% за «50 тис.+» та 18,04% за «Всією Україною».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», на телеканалі «Україна» також виходить соціальне ток-шоу схожого формату «Говорить Україна» у слоті 19:20-20:00. 28 травня цей проект мав нижчі показники за прем'єру «Інтера» - частку 12,22% за «50 тис.+» та 12,48% за «Всією Україною».

 

Нагадаємо, ведучими шоу «Про життя» є Андрій Малахов та Андрій Пальчевський, продюсером - Оксана Панасівська. Шоу виходять у запису. Частину епізодів уже відзнято. За форматом ток-шоу близьке до ток-шоу Андрія Малахова «Пусть говорят», що виходить на російському «Первом канале».

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дослідження телевізійної аудиторії реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс», дані надані Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК). Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8151
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Karinka
4349 дн. тому
Какое-то сравнение не адекватное. Сравнивали б тогда долю обеих программ во время старта. "Говорит Украина", когда стартовало, получило долю в районе 17%
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду