Eurosport розчарувався в українських судах

17 Травня 2012
7353
17 Травня 2012
12:37

Eurosport розчарувався в українських судах

7353
Компанія вважає судовий процес у їх спорі з «Волею-Кабель» закритим і несправедливим
Eurosport розчарувався в українських судах

Компанія Eurosport вважає, що засідання в Київському апеляційному господарському суді, який прийняв рішення на користь їх опонентів - компанії «Воля-кабель», не мало нічого спільного зі справедливим і прозорим судовим процесом. Про це йдеться в повідомленні компанії.

 

Eurosport заявляє, що засідання в суді не відповідало ані українському законодавству, ані європейським стандартам правосуддя. Тому компанія висловлює серйозне занепокоєння щодо подальших можливостей відстоювати свої права в українських судах і розраховувати на об'єктивне судочинство.

 

«Рішення Київського апеляційного господарського суду не вичерпало конфлікт між нашими компаніями. Ми надзвичайно розчаровані рішенням не на нашу користь, тому зараз обміркуємо наші подальші кроки з метою захисту наших прав в Україні. Судовий процес у Києві не є єдиним спором між Eurosport і "Волею". Ми подали ряд позовів проти групи компаній "Воля" в кількох містах України і виграли в більшості судів першої інстанції. Зокрема, суди винесли рішення на користь групи Eurosport в Херсоні, Алчевську, Краматорську, Рівному та Севастополі», - зазначив Данні Менкен, директор з розвитку Eurosport в Україні.

 

Нагадаємо, 14 травня Київський апеляційний господарський суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги акціонерного товариства «Євроспорт» у справі проти ТОВ «Воля-кабель» і залишив у силі рішення Господарського суду міста Києва про відмову в поновленні ретрансляції каналів Eurosport і Eurosport 2 у мережі «Волі-кабель».

 

Засідання апеляційного господарського суду 14 травня проходило в закритому режимі. Журналісти й інші слухачі потрапити в судову залу не змогли, оскільки судовий секретар допустив у залу лише представників сторін. Навіть попри те, що жодна зі сторін клопотань про розгляд справи в закритому режимі не подавала.

 

Головуючою суддею у справі була Лариса Кондес.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7353
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду