detector.media
17.05.2012 12:37
Eurosport розчарувався в українських судах
Компанія вважає судовий процес у їх спорі з «Волею-Кабель» закритим і несправедливим

Компанія Eurosport вважає, що засідання в Київському апеляційному господарському суді, який прийняв рішення на користь їх опонентів - компанії «Воля-кабель», не мало нічого спільного зі справедливим і прозорим судовим процесом. Про це йдеться в повідомленні компанії.

 

Eurosport заявляє, що засідання в суді не відповідало ані українському законодавству, ані європейським стандартам правосуддя. Тому компанія висловлює серйозне занепокоєння щодо подальших можливостей відстоювати свої права в українських судах і розраховувати на об'єктивне судочинство.

 

«Рішення Київського апеляційного господарського суду не вичерпало конфлікт між нашими компаніями. Ми надзвичайно розчаровані рішенням не на нашу користь, тому зараз обміркуємо наші подальші кроки з метою захисту наших прав в Україні. Судовий процес у Києві не є єдиним спором між Eurosport і "Волею". Ми подали ряд позовів проти групи компаній "Воля" в кількох містах України і виграли в більшості судів першої інстанції. Зокрема, суди винесли рішення на користь групи Eurosport в Херсоні, Алчевську, Краматорську, Рівному та Севастополі», - зазначив Данні Менкен, директор з розвитку Eurosport в Україні.

 

Нагадаємо, 14 травня Київський апеляційний господарський суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги акціонерного товариства «Євроспорт» у справі проти ТОВ «Воля-кабель» і залишив у силі рішення Господарського суду міста Києва про відмову в поновленні ретрансляції каналів Eurosport і Eurosport 2 у мережі «Волі-кабель».

 

Засідання апеляційного господарського суду 14 травня проходило в закритому режимі. Журналісти й інші слухачі потрапити в судову залу не змогли, оскільки судовий секретар допустив у залу лише представників сторін. Навіть попри те, що жодна зі сторін клопотань про розгляд справи в закритому режимі не подавала.

 

Головуючою суддею у справі була Лариса Кондес.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY