Eurosport подав до суду на «Волю»

30 Грудня 2011
15003
30 Грудня 2011
16:18

Eurosport подав до суду на «Волю»

15003
Eurosport подав до суду на «Волю»

Компанія Eurosport подала до суду позов проти компанії «Воля», яка з 1 січня 2012 року припиняє надавати своїм абонентам доступ до телеканалів Eurosport і Eurosport 2. Про це «Детектор медіа» повідомили представники Eurosport.

 

Eurosport спростовує, що строк дії договору скінчився і що він «категорично наполягав на суттєвому збільшенні вартості ліцензійних відрахувань», як заявляла «Воля». «Воля» пояснювала припинення трансляції закінченням строку договору з правовласником та зростанням ліцензійних відрахувань.

 

Eurosport інформує, що між телеканалом та «Волею» діє договір, підписаний на початку 2011 року, який є чинним до кінця 2013 року. «Завдяки даному договору "Воля" отримала фінансово вигідні умови співпраці, у тому числі й нижчу вартість ліцензійних відрахувань з кожного абонента», - заявляють у компанії. При цьому, як уточнили «Детектор медіа» в Eurosport, чинний контракт, підписаний з «Волею», не передбачає перегляду ліцензійних відрахувань.

 

«Ми не віримо, що абоненти "Волі" мали реальну можливість скористатися перевагами цих домовленостей, і спростовуємо заяви "Волі" на кшталт того, що термін нашого договору закінчився і що ми як правовласники "категорично наполягали на суттєвому збільшенні вартості ліцензійних відрахувань"», - йдеться в повідомленні Eurosport.

 

Зважаючи на наближення важливих спортивних подій 2012 року, Eurosport вживатиме всіх можливих заходів, включно з юридичними, аби забезпечити трансляцію своїх телеканалів «Волею». «Eurosport уже подав позов проти "Волі" і захищатиме законні права в суді», - повідомили «Детектор медіа» в компанії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15003
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лола Мола
4441 дн. тому
"Зважаючи на наближення важливих спортивних подій"..ну правильно! грядит евро, так почему бы Евроспорту не стянуть побольше денег за трансляции?!
Авраам
4441 дн. тому
Если хотите смотреть Евроспорт, с их унылым снукером, идите на сайт Евроспорта и за 50 грн. в месяц смотрите свой любимый канал. Лично я не хочу переплачивать за их канал даже 10 грн.
арт
4449 дн. тому
А я ради Евроспорта подключился к Воли... Безобразный оператор
Вітьок
4455 дн. тому
Правильно, засудіть ту неВолю. Незай ща штрафа заплатить Взагалі страх втратили, на абонентів начхати, у них зафіксовано синдром турботи про власну вигоду в термінальній стадії.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду