«Про життя» на «Інтері» стартує 28 травня майже в одному слоті з «Говорить Україна»

15 Травня 2012
9548
15 Травня 2012
14:33

«Про життя» на «Інтері» стартує 28 травня майже в одному слоті з «Говорить Україна»

9548
«Про життя» на «Інтері» стартує 28 травня майже в одному слоті з «Говорить Україна»

Соціальне ток-шоу каналу «Інтер» «Про життя» стартує у понеділок, 28 травня. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі каналу.

 

Як повідомляє канал, ток-шоу «Про життя» має на меті розпочати обговорення історій життя реальних людей. У студії проекту окрім героїв програми будуть присутні експерти: зірки шоу-бізнесу, актори театру та кіно, спортсмени, соціологи, політики та глядачі.


«Мета шоу не міркування на загальні теми, це дослідження конкретних історій, часто дуже емоційне і хвилююче. Андрій Пальчевський та Андрій Малахов разом з гостями студії будуть аналізувати кожен прецедент, щоб розібратися - як же слід себе поводити в подібних ситуаціях, як добитися правди і правомірних дій. Підсумок кожної програми - це пошук рішень та компромісів, здатних примирити сім'ю, друзів, партнерів у бізнесі», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Програма буде виходити в будні о 19:00. І таким чином «Про життя» дещо перетинатиметься в часі з іншим соціальним ток-шоу схожого формату -  «Говорить Україна» на телеканалі «Україна», яке транслюється з понеділка по п'ятницю о 19:20.

 

Нагадаємо, ведучими шоу «Про життя» є Андрій Малахов та Андрій Пальчевський, продюсером - Оксана Панасівська. Перші випуски шоу виходитимуть у запису. Частина епізодів вже відзнята. У подальшому «Про життя» має виходити в прямому ефірі. За форматом ток-шоу близьке до ток-шоу Андрія Малахова «Пусть говорят», що виходить на російському «Первом канале».

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9548
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду