detector.media
15.05.2012 14:33
«Про життя» на «Інтері» стартує 28 травня майже в одному слоті з «Говорить Україна»

Соціальне ток-шоу каналу «Інтер» «Про життя» стартує у понеділок, 28 травня. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі каналу.

 

Як повідомляє канал, ток-шоу «Про життя» має на меті розпочати обговорення історій життя реальних людей. У студії проекту окрім героїв програми будуть присутні експерти: зірки шоу-бізнесу, актори театру та кіно, спортсмени, соціологи, політики та глядачі.


«Мета шоу не міркування на загальні теми, це дослідження конкретних історій, часто дуже емоційне і хвилююче. Андрій Пальчевський та Андрій Малахов разом з гостями студії будуть аналізувати кожен прецедент, щоб розібратися - як же слід себе поводити в подібних ситуаціях, як добитися правди і правомірних дій. Підсумок кожної програми - це пошук рішень та компромісів, здатних примирити сім'ю, друзів, партнерів у бізнесі», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Програма буде виходити в будні о 19:00. І таким чином «Про життя» дещо перетинатиметься в часі з іншим соціальним ток-шоу схожого формату -  «Говорить Україна» на телеканалі «Україна», яке транслюється з понеділка по п'ятницю о 19:20.

 

Нагадаємо, ведучими шоу «Про життя» є Андрій Малахов та Андрій Пальчевський, продюсером - Оксана Панасівська. Перші випуски шоу виходитимуть у запису. Частина епізодів вже відзнята. У подальшому «Про життя» має виходити в прямому ефірі. За форматом ток-шоу близьке до ток-шоу Андрія Малахова «Пусть говорят», що виходить на російському «Первом канале».

 

«Детектор медіа»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY