«Україна» вийшла у фінал PromaxBDA

14 Травня 2012
7081
14 Травня 2012
17:42

«Україна» вийшла у фінал PromaxBDA

7081
На конкурс представила оформлення програми «Футбольний вікенд»
«Україна» вийшла у фінал PromaxBDA

Канал «Україна» вийшов у фінал міжнародного конкурсу PromaxBDA World Gold Marketing, Promotion & Design Awards, представивши для участі в конкурсі графічне оформлення програми «Футбольний вікенд» з Олександром Денисовим. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як зазначається, у цьому році канал «Україна» вперше номіновано в категорії «Спортивні програми: початкова заставка / початкові титри» (Sports: Open / Titles).

 

В основі концепції представленої на конкурс роботи графічного оформлення програми «Футбольний вікенд» лежить ідея м'яча-трансформера. Новий дизайн програми вийшов в ефір у листопаді 2011 року.

 

Разом з графічним оформленням «Футбольного вікенду» в номінації також будуть змагатися наступні роботи: 2011 Tour de France Main Title NBC Sports Agency; F1 Opening GP Brazil Globo Comunicação E Participações SA; NFL Turning Point Main Title NBC Sports Agency; Sport News Rt.

 

Лауреати премії будуть нагороджені 14 червня на церемонії закриття 57-ї щорічної конференції, яка проходитиме в Лос-Анджелесі.

 

«Це велика радість і ще один доказ того, що канал "Україна" зібрав сильну творчу команду, здатну конкурувати з відомими професіоналами за нагороди світового рівня», - коментує директор зі стратегічного маркетингу ТОВ «Медіа Група Україна» Ольга Захарова.

 

Нагадаємо, що програма «Футбольний вікенд» з Олександром Денисовим цього року вже стала призером міжнародного конкурсу - на New York Festivals International Television & Film Awards вона завоювала «срібло» в номінації «Промо спортивної програми».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7081
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду