detector.media
14.05.2012 17:42
«Україна» вийшла у фінал PromaxBDA
На конкурс представила оформлення програми «Футбольний вікенд»

Канал «Україна» вийшов у фінал міжнародного конкурсу PromaxBDA World Gold Marketing, Promotion & Design Awards, представивши для участі в конкурсі графічне оформлення програми «Футбольний вікенд» з Олександром Денисовим. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як зазначається, у цьому році канал «Україна» вперше номіновано в категорії «Спортивні програми: початкова заставка / початкові титри» (Sports: Open / Titles).

 

В основі концепції представленої на конкурс роботи графічного оформлення програми «Футбольний вікенд» лежить ідея м'яча-трансформера. Новий дизайн програми вийшов в ефір у листопаді 2011 року.

 

Разом з графічним оформленням «Футбольного вікенду» в номінації також будуть змагатися наступні роботи: 2011 Tour de France Main Title NBC Sports Agency; F1 Opening GP Brazil Globo Comunicação E Participações SA; NFL Turning Point Main Title NBC Sports Agency; Sport News Rt.

 

Лауреати премії будуть нагороджені 14 червня на церемонії закриття 57-ї щорічної конференції, яка проходитиме в Лос-Анджелесі.

 

«Це велика радість і ще один доказ того, що канал "Україна" зібрав сильну творчу команду, здатну конкурувати з відомими професіоналами за нагороди світового рівня», - коментує директор зі стратегічного маркетингу ТОВ «Медіа Група Україна» Ольга Захарова.

 

Нагадаємо, що програма «Футбольний вікенд» з Олександром Денисовим цього року вже стала призером міжнародного конкурсу - на New York Festivals International Television & Film Awards вона завоювала «срібло» в номінації «Промо спортивної програми».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY