Ролик «України» переміг на фестивалі в Нью Йорку (ВІДЕО)

18 Квітня 2012
7815
18 Квітня 2012
20:00

Ролик «України» переміг на фестивалі в Нью Йорку (ВІДЕО)

7815
Здобув «срібло» в категорії «Промо спортивної програми»
Ролик «України» переміг на фестивалі в Нью Йорку (ВІДЕО)

Проморолик «Футбол у космосі» програми «Футбольний вікенд» отримав «срібло» на New York Festivals International Television & Film Awards (Нью Йорк, США) в категорії «Промо спортивної програми». Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

 

За словами Роуз Андерсон, виконавчого директора конкурсу, конкуренція серед номінантів була дуже сильною: «Різноманітність, глибина і масштаб представлених робіт є доказом того, що досконалість не знає меж». Цього року за нагороди в конкурсі змагалися представники телевізійної та кіноіндустрії з понад 40 країн. Канал «Україна» став єдиним фіналістом серед українських телеканалів.

 

Крім роботи «України» в номінації «Промо спортивної програми» були представлені роботи таких телеканалів, як HBO, ESPN і Showtime Networks, Inc.

 

Ролик «Футбол у космосі» був розроблений командою телеканалу. Креативний продюсер- Світлана Бережна, креативний директор та автор ідеї - Роман Шома, дизайнер - Віктор Вітюк , режисер - Іван Барабанщиков , звукорежисери - Сергій Лисов та Олександр Гаврилов , виконавчий продюсер - Світлана Вишневська.

 

Як пише прес-служба, ідея ролика «Футбол у космосі» полягає в тому, щоб показати глядачам, що світ футболу безмежний, як космос. За сюжетом, два космонавти на Місяці грають у футбол і дивляться спортивну програму «Футбольний вікенд».

 

«Ця робота - наш перший досвід участі в рекламних фестивалях подібного рівня. Ця нагорода - заслуга команди креативних професіоналів каналу "Україна". У співробітників ми дуже цінуємо творчість та інноваційність і докладаємо всіх зусиль для розвитку цих якостей. Ми дуже раді, що наші старання приносять такі прекрасні результати», - зазначила Світлана Бережна, керівник відділу анонсування та оформлення ефіру телеканалу «Україна».

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7815
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду