«1+1» та «2+2» вийшли у фінал PromaxBDA

15 Травня 2012
12365
15 Травня 2012
17:17

«1+1» та «2+2» вийшли у фінал PromaxBDA

12365
За баги шоу «Чотири весілля», анонс «Титаніка», роботу «Правила лева»
«1+1» та «2+2» вийшли у фінал PromaxBDA

Телеканал «1+1» вийшов у фінал PromaxBDA Global Excellence у категорії Promotion and Marketing: Lower Third Promotion із серією «багів» шоу «Чотири весілля» та анонсом фільму «Титанік», а телеканал «2+2» - із роботою «Правила лева» у категорії Adult Programming Spot (Промо еротичних програм). Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Як зазначається, уперше одразу дві роботи «1+1» потрапили до однієї номінації.

 

«"1+1" щороку займає призові місця у даній категорії та ми чекаємо на чергове світове визнання 14 червня, коли будуть оголошені результати», - зазначив керівник напрямків промо та дизайну «1+1» Роман Деріга.

 

До творчої команди проекту увійшли дизайнери каналу Андрій Міхно, Андрій Онуфрієнко, Сергій Ухін, Олена Падолко та керівник напрямку Роман Деріга.

 

Лауреати премії будуть нагороджені 14 червня на церемонії закриття 57-ї щорічної конференції, яка проходитиме в Лос-Анджелесі.

 

Нагадаємо, цього року також канал «Україна» вийшов у фінал міжнародного конкурсу PromaxBDA World Gold Marketing, Promotion & Design Awards, представивши для участі в конкурсі графічне оформлення програми «Футбольний вікенд» з Олександром Денисовим. Канал номіновано в категорії «Спортивні програми: початкова заставка / початкові титри» (Sports: Open / Titles).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12365
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду