YouTube видалив відео з камери Тимошенко. Через сексуальний характер

3 Травня 2012
29266
3 Травня 2012
17:15

YouTube видалив відео з камери Тимошенко. Через сексуальний характер

29266
«Відео видалено за порушення правил YouTube, які забороняють розміщення наготи або змісту сексуального характеру. Шкодуємо про це»
YouTube видалив відео з камери Тимошенко. Через сексуальний характер

З відеохостингу YouTube видалили відео, яке, як підтвердили в Державній пенітенціарній службі, було зняте в камері СІЗО екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

 

На відео було зафіксовано, як жінка, схожа на Тимошенко, в тюремній камері чепуриться, ходить у туфлях на підборах, потім швидко лягає в ліжко, щоб прийняти відвідувачів, а також тривало цілується з чоловіком-відвідувачем, схожим на захисника Тимошенко Сергія Власенка.

 

Відео датоване 15 грудня 2011 року - часом, коли Юлія Тимошенко ще перебувала в Лук'янівському СІЗО.

 

Зараз відео не доступне на відеохостингу. Як зазначається, «відео видалено за порушення правил YouTube, які забороняють розміщення наготи або змісту сексуального характеру. Шкодуємо про це», - йдеться в повідомленні.

 

Прокуратура Києва встановила збіг дати і часу відео, на якому нібито відбувається зустріч Юлії Тимошенко із захисником, з датою відвідування Сергієм Власенком екс-прем'єра в Лук'янівському СІЗО.

 

Нагадаємо, 24 квітня відеозапис першим оприлюднило інформаційне агентство УНН, одним з власників якого є колишній помічник Ганни Герман Дмитро Сагач. Однак згодом сайт УНН заявив, що не він є першоджерелом інформації (він послався на відеохостинг YouTube) та не володіє інформацією про його походження.

 

Того ж вечора це відео показали майже всі загальнонаціональні телеканали, крім СТБ і ICTV, чим порушили професійні стандарти. Перший національний використав це відео в маніпулятивному контексті як свідчення гарного самопочуття Юлії Тимошенко, замовчавши, що воно датоване 15 грудня 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29266
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
не все сховаєш
4368 дн. тому
дивіться тут: http://www.youtube.com/watch?v=oMjBC_AYUqU
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду