detector.media
03.05.2012 17:15
YouTube видалив відео з камери Тимошенко. Через сексуальний характер
«Відео видалено за порушення правил YouTube, які забороняють розміщення наготи або змісту сексуального характеру. Шкодуємо про це»

З відеохостингу YouTube видалили відео, яке, як підтвердили в Державній пенітенціарній службі, було зняте в камері СІЗО екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

 

На відео було зафіксовано, як жінка, схожа на Тимошенко, в тюремній камері чепуриться, ходить у туфлях на підборах, потім швидко лягає в ліжко, щоб прийняти відвідувачів, а також тривало цілується з чоловіком-відвідувачем, схожим на захисника Тимошенко Сергія Власенка.

 

Відео датоване 15 грудня 2011 року - часом, коли Юлія Тимошенко ще перебувала в Лук'янівському СІЗО.

 

Зараз відео не доступне на відеохостингу. Як зазначається, «відео видалено за порушення правил YouTube, які забороняють розміщення наготи або змісту сексуального характеру. Шкодуємо про це», - йдеться в повідомленні.

 

Прокуратура Києва встановила збіг дати і часу відео, на якому нібито відбувається зустріч Юлії Тимошенко із захисником, з датою відвідування Сергієм Власенком екс-прем'єра в Лук'янівському СІЗО.

 

Нагадаємо, 24 квітня відеозапис першим оприлюднило інформаційне агентство УНН, одним з власників якого є колишній помічник Ганни Герман Дмитро Сагач. Однак згодом сайт УНН заявив, що не він є першоджерелом інформації (він послався на відеохостинг YouTube) та не володіє інформацією про його походження.

 

Того ж вечора це відео показали майже всі загальнонаціональні телеканали, крім СТБ і ICTV, чим порушили професійні стандарти. Перший національний використав це відео в маніпулятивному контексті як свідчення гарного самопочуття Юлії Тимошенко, замовчавши, що воно датоване 15 грудня 2011 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY