«Про життя» у парі з Андрієм Пальчевським вестиме Андрій Малахов

11 Квітня 2012
14437
11 Квітня 2012
11:36

«Про життя» у парі з Андрієм Пальчевським вестиме Андрій Малахов

14437
Один буде в ролі антагоніста, інший - протагоніста
«Про життя» у парі з Андрієм Пальчевським вестиме Андрій Малахов

Соціальне ток-шоу «Інтера» «Про життя» у парі з Андрієм Пальчевським вестиме російський телеведучий Андрій Малахов.  Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

Програму вони вестимуть на рівних позиціях і удвох  розроблятимуть тему. Один з них буде більше уваги приділяти розповіді про героїв і проблему, а інший додаватиме свої коментарі.  Під час ток-шоу один ведучий виступатиме у ролі антагоніста, а інший - протагоніста. Однак ролі ведучих у кожному випуску чергуватимуться в залежності від теми.

 

Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі, було вирішено ввести парне ведення Пальчевський-Малахов через те, що останнім часом з'явилось багато подібних проектів і цей тандем «двох Андріїв», на думку менеджменту каналу, має бути цікавим глядачам. Адже Андрій Малахов має багаторічний досвід успішного ведення подібних студійних проектів (серед них і «Пусть говорять», яке є прототипом «інтерівського» проекту), а Андрій Пальчевський, за даними прес-служи, «людина з  насиченою біографією». 

 

Зйомки проекту розпочнуться наприкінці квітня. Дата ефіру шоу ще не відома.

 

Нагадаємо,  ток-шоу «Про життя» мало стартувати у квітні. Продюсер - Оксана Панасівська. Шоу має виходити по буднях у вечірньому праймі. Планується, що згодом «Про життя» має виходити у прямому ефірі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14437
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
BenHur
4395 дн. тому
рвотно-тошнотная сладкая парочка
Фуфел!
4395 дн. тому
Лучше бы на гонорар "великого" расейского ведущего Малахова сделали бы что-нибудь доброе. Не будут его смотреть! Зеленский, ты не научен Киркоровым, Собчак и Кушинашвили? Понимаем, решаешь вопросы своего телеприсутствия в России за счет жены вице-премьера, но неужели реально не задумываетесь над тем, что нужно украинскому зрителю?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду