detector.media
11.04.2012 11:36
«Про життя» у парі з Андрієм Пальчевським вестиме Андрій Малахов
Один буде в ролі антагоніста, інший - протагоніста

Соціальне ток-шоу «Інтера» «Про життя» у парі з Андрієм Пальчевським вестиме російський телеведучий Андрій Малахов.  Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

Програму вони вестимуть на рівних позиціях і удвох  розроблятимуть тему. Один з них буде більше уваги приділяти розповіді про героїв і проблему, а інший додаватиме свої коментарі.  Під час ток-шоу один ведучий виступатиме у ролі антагоніста, а інший - протагоніста. Однак ролі ведучих у кожному випуску чергуватимуться в залежності від теми.

 

Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі, було вирішено ввести парне ведення Пальчевський-Малахов через те, що останнім часом з'явилось багато подібних проектів і цей тандем «двох Андріїв», на думку менеджменту каналу, має бути цікавим глядачам. Адже Андрій Малахов має багаторічний досвід успішного ведення подібних студійних проектів (серед них і «Пусть говорять», яке є прототипом «інтерівського» проекту), а Андрій Пальчевський, за даними прес-служи, «людина з  насиченою біографією». 

 

Зйомки проекту розпочнуться наприкінці квітня. Дата ефіру шоу ще не відома.

 

Нагадаємо,  ток-шоу «Про життя» мало стартувати у квітні. Продюсер - Оксана Панасівська. Шоу має виходити по буднях у вечірньому праймі. Планується, що згодом «Про життя» має виходити у прямому ефірі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY