Волочкова, Віктюк, Кушанашвілі - журі «Майdан’s» на «Інтері»

16 Березня 2011
15477
16 Березня 2011
12:17

Волочкова, Віктюк, Кушанашвілі - журі «Майdан’s» на «Інтері»

15477
Волочкова, Віктюк, Кушанашвілі - журі «Майdан’s» на «Інтері»

У проекті каналу «Інтер» «Майdан's» членами журі стануть режисер Роман Віктюк, балерина Анастасія Волочкова, журналіст і телеведучий Отар Кушанашвілі і хореограф Мігель. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Окрім журі учасників шоу оцінюватимуть телеглядачі.

 

Змагання проходитиме у три етапи: перший - парад (карнавал) команди з кожного міста на Хрещатику; другий - індивідуальні виступи кожної команди; третій - загальний номер двох команд (виступають одночасно, кожна на своїй частині майдану під одну музичну композицію).

 

Переможець визначатиметься за результатами голосування телеглядачів у прямому ефірі й оцінками журі, яке виставлятиме бали (за 10-бальною шкалою) командам за кожен етап. Максимальний бал від журі за кожен конкурс може скласти 40 балів. Телеглядачі підтримують улюблену команду телефонними дзвінками та смс-повідомленнями. Один відсоток глядацького голосування - 1 бал. Загальний бал містам за всі три конкурси - це сума балів журі за всі конкурси плюс відсотки (бали) від глядачів. У півфінал виходить команда, яка набрала найбільше балів. Якщо обидві команди отримали рівну кількість голосів, перемагає та, за яку проголосувало більше телеглядачів.

 

Команда-переможець відбіркового туру виходить у півфінал, а переможець півфіналу - у фінал. У фіналі зустрінуться три команди, одна з яких завоює звання «Танцювальної столиці України».

 

Нагадаємо, ведучими проекту будуть співаки Сергій Лазарєв та Тіна Кароль. У прямому ефірі будуть проходити телемости із містами-учасниками, які вестимуть сестри Анна й Аліна Завальські (гурт «Алібі»). Вироблє проект продакшн Star Media. Як писала ТК, «Майdан's» стартує у суботу, 19 березня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15477
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sea
4795 дн. тому
*блює*
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду