«Інтер» оголосив список міст - учасників «Майdан’s - 2»

3 Серпня 2011
11099
3 Серпня 2011
12:28

«Інтер» оголосив список міст - учасників «Майdан’s - 2»

11099
«Інтер» оголосив список міст - учасників «Майdан’s - 2»

У другому сезоні танцювального шоу «Інтера» «Майdан's» візьмуть участь команди з 12 міст і регіонів. Як повідомляє прес-служба каналу, відбір пройшли:

 

  1. Дніпродзержинськ
  2. Донецьк
  3. Запоріжжя
  4. Київ
  5. Крим
  6. Львів
  7. Одеса
  8. Полтава - Комсомольськ
  9. Рівне
  10. Суми
  11. Харків
  12. Чернівці

 

«Практически каждый населенный пункт нашей страны своим долгом считал подготовить собственную команду для участия во втором проекте. Некоторые города как, например, Ровно и Новый Буг даже провели у себя свой местный "Майdан's" - все для того, чтоб выбрать лучших народных танцоров среди своих земляков и пройти отбор на участие в продолжении танцевального проекта», - зауважує «Інтер».

 

В ефірі каналу проект стартує на початку вересня.

 

Нагадаємо, 21 травня останній випуск шоу «Майdан's» на «Інтері» взяв рейтинг 6,65%, частку 20,43% за вибіркою «Вся Україна» та рейтинг 7,04%, частку 20,46% за «50 тис.+», аудиторія 18+.

 

Перший сезон шоу транслювався з 19 березня по 21 травня. Участь у ньому взяли також 12 команд, переможцем стала команда з Кіровограда. За допомогою професійних хореографів учасники проекту в кожному місті готували масштабні танцювальні постановки, які потім у прямому ефірі були представлені на Майдані Незалежності в Києві. Глядачі під час трансляції обирали найкращий виступ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11099
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду