«Студія Квартал-95» продала «России» «Вечірній квартал» і «Розсміши коміка»

1 Березня 2012
22580
1 Березня 2012
18:34

«Студія Квартал-95» продала «России» «Вечірній квартал» і «Розсміши коміка»

22580
«Студія Квартал-95» продала «России» «Вечірній квартал» і «Розсміши коміка»

Телеканал «Россия» придбав у «Студії Квартал-95» права на виробництво телевізійного проекту «Розсміши коміка» та домовився про спільне виробництво розважального шоу «Вечірній квартал». Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

Гумористичне шоу «Розсміши коміка» вироблятиме самостійно російський телеканал. Автор і правовласник формату «Студія Квартал-95» надаватиме консультативну підтримку.

 

У російській версії «Розсміши коміка» ведучим буде Роман Ємельянов, а в якості коміків виступлять Володимир Зеленський і Максим Галкін. Кастинги учасників проходили в Москві з 27 лютого по 1 березня.

 

Ефір програми заплановано на поточну весну, а зйомки проходитимуть на території Росії протягом найближчих тижнів.

 

В Україні програма «Розсміши коміка» виходить в ефірі телеканалу «Інтер» з 2011 року вже два сезони поспіль. Нові українські випуски стартують уже 17 березня. Ведучим проекту є Дмитро Шепелєв, а коміками, яких намагаються розсмішити учасники і виграти 50 тис. грн. - Володимир Зеленський і Михайло Галустян.

 

Що стосується «Вечірнього кварталу», то його для російських глядачів вироблятиме «Студія Квартал-95» спільно з каналом «Россия». Зйомки розпочнуться в Росії на початку березня, ефір заплановано на весну.

 

«Вечірній квартал» в ефірі телеканалу «Россия» виходитиме в оригінальному форматі за участі акторського складу «Студії Квартал-95». Написанням сценарію також займатиметься «Студія Квартал-95». У межах зйомок проекту заплановані виступи російських виконавців.

 

Нагадаємо, що у 2010 році «Студія Квартал-95» спільно з російською компанією Yellow, Black & White виробляли проект «Український квартал» для телеканалу СТС. Його формат був аналогічний проекту «Вечірній квартал».

 

В Україні «Вечірній квартал» виходить в ефірі телеканалу «Інтер» з 2005 року. З моменту його створення було виготовлено 57 випусків. Найближчі зйомки «Вечірнього кварталу» в Києві заплановані на 20 березня.

 

Окрім форматів «Студія Квартал-95» продала на російський ринок свій новий серіал «Татусі» («Папаши»), який знімала разом з кінокомпанією MG Media. Права на показ 16-серійного телефільму придбав російський «Первый канал», де показ уже стартував 27 лютого. Нагадаємо, що на українському «Інтері» фільм транслювався з 13 по 23 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22580
Читайте також
16.11.2011 14:30
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
36 070
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду