«Татусі» «Студії Квартал-95» стартують на «Інтері» 13 лютого

8 Лютого 2012
10502
8 Лютого 2012
10:35

«Татусі» «Студії Квартал-95» стартують на «Інтері» 13 лютого

10502
«Татусі» «Студії Квартал-95» стартують на «Інтері» 13 лютого

13 лютого на телеканалі «Інтер» стартує 16-серійна авантюрна комедія «Татусі» виробництва «Студії Квартал-95». Про це повідомляє прес-служба «Інтера».


Серіал виходитиме з понеділка по четвер в 20:30 (по дві серії підряд).



Головні ролі у стрічці зіграли Роман Мадянов та Сергій Газаров. Також в картині знялися Тетяна Догілєва, Олександр Пашутін, Валерій Афанасьєв та інші.

 

Автори ідеї і продюсери - Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Сергій Шефір, Борис Шефір, автори сценарію - Михайло Марфін, Леонід Мазор, режисер-постановник - Леонід Мазор.

 

«Через 20 років ув'язнення за несправедливим вироком на свободу виходить Інокентій Бочкін (Сергій Газаров) і намагається возз'єднатися зі своєю дорослою донькою Настею (Наталія Ноздріна), вітчимом якої є підполковник міліції Василь Тучков (Роман Мадянов). За допомогою веселих авантюр Бочкіну вдається поселитися в будинку Тучкова, подружитися з ним і навіть закрутити роман з його сестрою - Марією (Тетяна Догілєва)», - йдеться в анотації до фільму.



«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10502
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду