«Інтер» оголосив другий кастинг на шоу «Розсміши коміка»

15 Березня 2011
19824
15 Березня 2011
18:41

«Інтер» оголосив другий кастинг на шоу «Розсміши коміка»

19824
«Інтер» оголосив другий кастинг на шоу «Розсміши коміка»

Канал «Інтер» та «Студія Квартал-95» оголосили другий всеукраїнський кастинг на розважальне шоу «Розсміши коміка». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Кастинги пройдуть у Харкові (18 березня), Дніпропетровську (20 березня), Одесі (21 березня).

 

Зареєструватися можна на сайті www.komik.inter.ua або за телефоном 0-800-50-40-72.

 

Нагадаємо, шоу «Розсміши коміка» створене за оригінальною ідеєю. За грошовий приз учасники повинні розсмішити професійних гумористів Володимира Зеленського та Михайла Галустяна.

 

Гра проходить у п'ять етапів, на кожному з них учасник має право забрати свій виграш. Кожен етап триває 1 хвилину, і за цей період має розсміятись хоч один з коміків. У першому турі переможець отримує одну тисячу гривень, у другому - 5 тис., у третьому - 10 тис., у четвертому 25 тис., і у п'ятому - 50 тис. гривень.

 

Ведучий проекту «Розсміши коміка» - Дмитро Шепелєв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19824
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хм
4792 дн. тому
не хотелось бы, конечно, комментировать авральные потуги срочно сделать канал "интер" снова рейтинговым и снова заполнить его "своими" собственными программами, срочно, во чтобы то ни стало. но, просто или юмор стал каким-то английским и не понятен он мне с моим местечковым менталитетом, или же ребята поисписались - тяжело юморить в стольких программах одновременно ежедневно и на стольких каналах... Но просто такое впечатление, что кроме, собственно "комиков" и звукорежиссера, подкладывающего на монтаже "смехи" за кадром, происходящее никому не смешно. честно, лучше бы этти 20 минут или сколько там идет данная программа, сделали что-нить социально полезное документальное, для разнообразия. Поскольку данное шоу смотрится как приложение к программам каналов конкурирующего холдинга, где не только ищут,но уже нашли всяких талантов и тому подобное, а этих отсеяли ввиду полной неформатности материала..зато в "региональных" дневниках тех программ бывают приколы и повеселее...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду